Wil jij een afspraak maken? 

Je kunt een afspraak maken door het formulier in te vullen. Dit formulier wordt automatisch verzonden naar onze mail.  Alle tattoo's worden ontworpen zodat jij een unieke tattoo hebt.

 

Vaak kiest een klant om van te voren om op tekenconsult te komen. In dit consult worden alle wensen besproken en een basisschets zodat we tot een eindresultaat kunnen komen. Algemene voorwaarden

1. Onder de 17 jaar brengen wij geen tattoo’s aan. Ben je 17? Kom met één van je ouders. Vanaf 18 jaar mag je alleen naar de shop.

2. Vul het formulier op de website in.

3. Bij het maken van een afspraak word er altijd een prijs indicatie gegeven. Dit betekend dat prijzen altijd kunnen uitwijken van het afgesproken bedrag houd hier rekening mee. 

4. Tijdens een kosteloos tekenconsult van maximaal 60 minuten, word er gesproken over een schets fase om de basis van jou idee uit te werken. Het uiteindelijke ontwerp krijg je te zien op de dag van de geplande afspraak.  

5.  Bij het maken van een afspraak dient men een aanbetaling te voldoen binnen 48 uur. Deze wordt voldaan na akkoord van een beschikbare datum. Geen aanbetaling = geen afspraak. Voor kleine tattoo’s van 5x5cm geldt een aanbetaling van €50. Bij grotere formaten geldt een aanbetaling van €100. 

6. Je kunt je afspraak 2 weken van tevoren kosteloos verzetten.  Daarna vervalt de aanbetaling. Afspraken verplaatsen gaan enkel via de mail. Als wij de afspraak verzetten op de dag zelf, zorgen wij voor een compensatie bij de volgende afspraak. Wil jij je afspraak definitief afzeggen, dan rekenen wij de aanbetaling als administratiekosten. 

7. Wij sturen u geen reminders van aanbetalingen of geplande afspraken.

8. Wij bieden een bijwerk garantie van 3 maanden. Na de garantie geldt het uurtarief.

9. Kom je iets later, laat dit tijdig weten via de mail. Mocht je het niet tijdig laten weten, hebben wij het recht om de afspraak te verzetten. Uw aanbetaling vervalt.

10. Wil je een volledig ontwerp laten maken en dit zien voor de afspraak kost dit 75 euro.

11. Tijdens de Corona maatregelen is het niet toegestaan om iemand mee te nemen. 

de 17 zijn niet toegestaan in de shop.

12. Dieren zijn niet toegestaan in de shop.

11. Kinderen en jongeren onder de 16 zijn niet toegestaan. 

12. Je kunt pinnen en contant afrekenen als je een afspraak hebt bij onze artiesten. Heb je een afspraak met een leerling? Gelieve contant mee te nemen.

 

Vind ons aan de Singel 281 te Dordrecht op 4 minuten loop afstand van het station.

Parkeren kan het beste in parkeergarage Veemarkt.